Tjänster

Vill du ge din hund de rätta förutsättningarna att undvika skador i vardagen, jakten eller på tävlingsplanen? Eller behöver din hund hjälp för att komma tillbaka efter en skada eller operation?

Kontakta mig så sätter vi samman ett program som passar din hunds behov eller om du bara vill boka in en massage åt din bästa vän.

Fysioterapi

Fysioterapi betyder terapi för kroppen. Det svenska ordet har sedan länge varit sjukgymnastik och det handlar om förebyggande, behandlande och rehabiliterande åtgärder vid skador samt vid sjukdomar i rörelseapparaten och nervsystemet.

Hundfysioterapi kan innebära en rad olika behandlingar, det som ligger i fokus är läran om muskler, leder och skelett. Aktiv träning med rätt belastning av rörlighet, styrka, koordination och funktionell träning är grunden för all sjukgymnastik.

Plötsliga beteendeförändringar kan bero på smärta och många problembeteenden tar sin början just på grund av smärta. Att regelbundet gå igenom hunden hos en fysioterapeut kan hjälpa hunden att undvika onödig smärta, då muskelknutar och bristningar kan upptäckas i tid och omedelbart behandlas.

Behandlingar  (klicka här)

Priser (klicka här) Alla priser är inkl. moms

 

Inför behandlingen så ska hunden vara välrastad och efter behandlingen bör hunden få gå en lugn promenad och därefter vila.

Om hunden inte fått en fastställd diagnos för sina besvär ska hundägaren se till att hunden först kommer till en veterinär.

 tungan.jpg

 

 

 

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)